nternet sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Çerez Politikamızı incelemenizi rica ederiz. İçerik ve reklamları kişiselleştirmek için çerez kullanımına izin veriyorsanız, lütfen 'Kabul Ediyorum' seçeneğini tıklayınız.
Kabul ediyorum.
MANAVGAT
00:48
ONLINE REZERVASYON
ODA ARA
ÇEREZ POLİTİKASI

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASINA DAİR ÇEREZ POLİTİKASI

Biz, Merve Sun Hotel & Spa (“Şirket”) olarak, birçok web sitesi gibi sitemizde çeşitli amaçlarla çerezler kullanmakta ve bu çerezler vasıtasıyla kişisel verilerinizi işlemekteyiz.

 

Çerez ('Cookie') Nedir?

Çerezler, ziyaret ettiğiniz internet siteleri tarafından tarayıcılar aracılığıyla bilgisayarınıza(ya da akıllı telefon veya tablet gibi diğer cihazlarınıza) kaydedilen ve genelde harf ve rakamlardan oluşan çok küçük metin dosyalarıdır.Çerezler, ziyaret ettiğiniz web sitesini yöneten sunucular tarafından oluşturulurlar. Böylelikle ziyaretçi aynı siteyi ziyaret ettiğinde sunucu bunu anlayabilir.

Hangi Çerezler, Hangi Amaçlarla Toplanmaktadır?

Çerezler başlıca olarak sitenin çalışması için gerekli temel fonksiyonları gerçekleştirmek, Siteyi analiz etmek, Sitenin performansını ve işlevselliğini arttırmak, kullanım kolaylığı sağlamak, ziyaretçi kullanım alışkanlıklarını anlamak amaçlarıyla kullanılmaktadır.

Oturum Çerezleri

Oturum çerezleri ziyaretçilerimizin Siteyi ziyaret süresince kullanılan, tarayıcı kapatıldıktan sonra silinen geçici çerezlerdir.

Bu çerezlerin kullanılmasının temel amacı ziyaret süresince Sitenin düzgün bir biçimde çalışmasını sağlamaktır.

Kalıcı Çerezler

Kalıcı çerezler Sitenin işlevselliğini artırmak, ziyaretçilere daha iyi hizmet sunmak amacıyla kullanılan çerezlerdir.

Bu çerezler ziyaretçi tercihlerini hatırlamak için kullanılır ve tarayıcılar vasıtasıyla kullanılan cihazda depolanır. Kalıcı çerezler sayesinde Siteyi aynı cihazla tekrar ziyaret etmeniz durumunda, cihazınızda Site tarafından oluşturulmuş bir çerez olup olmadığı kontrol edilir ve siteyi daha önce ziyaret ettiğiniz anlaşılır ise, size iletilecek içerik bu doğrultuda belirlenir. ve böylelikle sizlere daha iyi hizmet sunulması sağlanır.

Doğrulama Çerezleri

Ziyaretçilerin kullanıcı ad ve şifrelerini kullanarak Siteye giriş yapmaları halinde bu çerezler ile ziyaretçinin ziyaret ettiği her bir sayfada site kullanıcısı olduğu belirlenerek kullanıcının her sayfada şifresini yeniden girmesi önlenir.

Teknik Çerezler

Teknik çerezler vasıtasıyla Sitenin çalışması sağlanmakta ve Sitedeki sorunlar tespit edilmektedir.

Kişiselleştirme Çerezleri

Kullanıcıların tercihlerini Sitenin farklı sayfalarında hatırlamak için kullanılan çerezlerdir.

Sitede Yer Alan Çerezler

Çerez Tercihleri Nasıl Yönetilir ?

Çerezlere ilişkin tercihlerinizi tarayıcı ayarlarınızdan değiştirmeniz mümkündür.Veri sahiplerinin, tarayıcının sunmuş olduğu imkanlara göre çerezlerin kullanılmasını engelleme, çerez kullanılmadan önce uyarı almayı tercih etme veya sadece bazı çerezleri devre bırakma ya da silme imkanları bulunmaktadır. Bununla birlikte Sitemizin çalışması için zorunlu olan çerezler konusunda tercih yönetimi mümkün değildir.Bazı çerezlerin kapatılmasının Sitemizin tam kapasitede çalışmasını engelleyebileceğini bilmenizi isteriz.

Tarayıcınızın ayarlarını değiştirerek çerezlere ilişkin tercihlerinizi kişiselleştirebilirsiniz.

AOL: https://help.aol.com/articles/restore-security-settings-and-enable-cookie-settings-on-browser

Google Chrome: http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95647

İnternet Explorer: https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Mozilla Firefox: http://support.mozilla.com/en-US/kb/Cookies

Opera: http://www.opera.com/browser/tutorials/security/privacy/

Safari: https://support.apple.com/kb/ph19214?locale=tr_TR

Kişisel Verilerinizin İşlenmesi Konusunda Haklarınız Nelerdir ?

KVKK’nın 11.madde hükmü uyarınca, kişisel veri sahibi olarak, KVKK’nın uygulanması ve kişisel verilerinizin işlenmesi ile ilgili her türlü bilgi talebinizi, http://www.mervesunhotel.com/ adresinde bulunan form ile; size ait güvenli elektronik veya mobil imzanız ile Şirketimizin Mervesun adlı KEP adresine veya kimlik teyidinizin yapılması sağlanarak Yalı Mah. S. No: 290-1, Süleyman Demirel Blv., 07330 Manavgat/Antalya adresine yazılı olarak şahsen veya noter kanalıyla iletebilirsiniz. Ayrıca tarafımıza daha önceden bildirilmiş olan ve sistemimizde kayıtlı olan elektronik posta adresiniz bulunmaktaysa, bu elektronik posta adresi ile de taleplerinizi kvkk@mervesunhotel.com adresine bildirebilirsiniz.Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ’in 5.madde hükmü uyarınca, başvurunuzda adınızın, soyadınızın, başvuru usulünüz yazılı ise imzanızın, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı iseniz T.C.kimlik numaranızın, yabancı iseniz pasaport numaranızın veya varsa kimlik numaranızın, tebligata esas yerleşim yeri veya iş yeri adresinizin, varsa bildirime esas elektronik posta adresi, telefon ve faks numaranızın ve talep konunuzun yer alması zorunludur.

Bu kapsamda yapacağınız başvurular mümkün olan en kısa sürede ve en çok 30 gün içinde ve ücretsiz olarak sonuçlandırılacaktır. Ancak işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi halinde, Kişisel Verileri Koruma Kurulunca belirlenen tarifedeki ücret alınabilir.

Bu kapsamda kişisel veri sahibi olarak aşağıda belirtilen haklara sahip olduğunuzu belirtmek isteriz.

1. Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

2. Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

3. Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

4. Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

5. Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,

6. KVKK ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,

7. 5 ve 6 bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

8. İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme ve

9. Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme.

Kişisel verileriniz, KVKK ve ilgili diğer mevzuat hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, kişisel verilerinizin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde resen veya talebiniz üzerine tarafımızca silinir, yok edilir veya anonim hâle getirilir.

Sitemizde kullandığımız çerezleri kullanmaktan vazgeçebilir, bunların türlerini veya fonksiyonlarını değiştirebilir veya Sitemize yeni çerezler ekleyebiliriz.Çerez Politikamız üzerinde gerçekleştirilmiş olan her türlü değişiklik Sitede yayınlanmakla birlikte yürürlük kazanacaktır.

Veri Sorumlusu: MERA TURİZM OTEL İŞL.İNŞ.İTH.İHR.TİC. VE SAN.LTD.ŞTİ.

Adres : Yalı Mah. S. No: 290-1, Süleyman Demirel Blv., 07330 Manavgat/Antalya